Загадъчно видео в профила в Instagram на Лейди Гага за минути събра 140 хиляди гледания. В клипа звучи част от българската народна песен "Кавал свири".

Снимка 302094

Видеото е само няколко секунди и към него няма обяснение, а само #GagaFiveFootTwo. Предполага се, че е тийзър към документалния филм Five Foot Two, който е по-скоро биографичен за певицата и ще бъде излъчен по HBO.

Да припомним, че преди 5 години ексцентричната Гага направи грандиозен концерт в България, но не е известно дали още тогава тя се е впечатлила от фолклора ни.

Сега вероятно певицата е избрала част от народната песен "Кавал свири", за да промотира биографичния си филм. Филмът, който HBO ще излъчи през септември, е посветен на завръщането на Лейди Гага на музикалната сцена с албума "Joanne". Продукцията ще даде на феновете "безпрецедентен достъп" до поп звездата.

Снимка 309186

Източник: GettyImages

Снимка 309187

Източник: GettyImages

Лентата проследява изминалата година от живота на изпълнителката, наситена с важни събития - излизането на албума ѝ през октомври 2016 г., раздялата ѝ с актьора Тейлър Кини, както и успешната ѝ изява като актриса.

Лейди Гага тръгва на световно турне с “Joanne”

Лейди Гага тръгва на световно турне с “Joanne”

Началото на поредицата от концерти ще бъде поставено на 1 август във Ванкувър