През последните две години повечето новини около Конър Макгрегър са свързани с непристойното поведение на ММА шампиона, което на моменти излиза извън всякакви граници.

Макгрегър не се е бил в официален мач почти една година, след като загуби срещу Хабиб Нурмагомедов през миналия октомври. Но това не му пречи да се забърква в какви ли не каши извън октагона на UFC.

Тази седмица от TMZ пуснаха видео, заснето в дъблинска кръчма през април, в което ясно се вижда как Макгрегър удря ляво кроше на възрастен мъж, без да има очевидна свада между двамата.

Разследват Конър Макгрегър за сексуално посегателство

Разследват Конър Макгрегър за сексуално посегателство

Само ден след оттеглянето на ирландеца от ММА сцената

Някой от другите посетители на кръчмата обаче е докладвал инцидента в полицията, като не е ясно защо видеото става обществено достояние чак сега.

От полицейския доклад научаваме, че Макгрегър е предложил безплатни шотове от собственото си уиски на всички в кръчмата, но пострадалият мъж е отказал.

В кадрите се вижда как няколко пъти Макгрегър слага чаша пред мъжа, който от своя страна я мести на страна. Малко след това Макгрегър се пресяга и удря с по-силната си лява ръка мъжа, който някак успява да запази баланс на стола си.

Моментално след това Макгрегър е изведен извън заведението от хората, които очевидно са го придружавали.

Макгрегър и представителите му отказват да коментират случая, като за момента не е ясно дали удареният от ирландеца мъж е предприел съдебни действия срещу ММА състезателя.

Конър Макгрегър, арестът му и тениските, копие на неговата от деня на задържането

Как Конър Макгрегър ще забогатее от ареста си

56 долара, за да се сдобием с един моден шедьовър

Вчера президентът на UFC Дана Уайт съобщи пред медиите, че е бил наясно с инцидента, но не е бил виждал видеото досега. От UFC обаче засега не планират да наказват Макгрегър.