Майката на Кейт Мидълтън досега все не успяваше да привлече вниманието ни. Скромната Каръл предпочита да бъде далеч от светлините на прожекторите, в които все се оказва ту едната, ту другата й дъщеря. Но когато едната е херцогиня, няма как и твоето име да не се промъкне сред светските новини.

Миналата седмица Каръл бе забелязана да отива на гости на Пипа Мидълтън, Джеймс Матюс и техния роден преди броени дни син. Като една щастлива и грижовна баба, тя носеше голям кашон, вероятно с подарък за новороденото си внуче.

Дотук нищо особено интересно, ще си кажем. Но погледът ни веднага привлича яркочервеното палто, с което е облечена майката на Кейт. И като върнем лентата назад и се поразровим малко в гардероба на херцогинята на преден план изниква подозрението, че тя е подарила връхната дреха на любимата си майка.

Или пък просто Каръл толкова симпатизира на Кейт и нейния вкус, че си е купила абсолютно същото палто като нейното. Какъвто и да е случая с въпросната дреха, не можем да отречем, че мисис Мидълтън изглежда не по-малко страхотно в нея от дъщеря си.

Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

И има ли право

Всъщност, двете дами имат доста сходен стил и можем да поспорим по въпроса коя от коя си краде. А 63-годишната майка на Кейт, която е бивша стюардеса и настояща бизнес дама, излъчва стил и елегантност, които е предала и на дъщерите си. Но просто понякога ученикът заминава учителя си.