Катя Дунева  ще вземе участие в меджународния турнир по конен спорт в Атина (Гърция), известен още като „Christmas SHOW", който ще се проведе от 10 до 13 декември 2009г, събирайки на едно място повече от 100 професионални състезатели.

В турнира традиционно участват едни от най елитните ездачи и коне в Европа. Като фаворити са сочени представителите на Англия, Франция и Германия.

Катя ще се състезава за първи път на турнир от такъв ранг, което стана възможно благодарение на добрите й резултати през изтеклата година и на расовия кон Cat Walk, който има класен холандски произход и  капацитет да преодолява препятствия с голяма височина и трудност.

Дунева ще скача три паркура в трите дни на турнира с височина 1.35 м.

Условията за тренировки, в които българската състезателка се подготвя и материалната база с която разполага не са на високо ниво, но въпреки това има шансове за добро класиране.

Последната година, Катя е подела инициатива по реновиране на основната спортна база в София в кв. Красно село и подобряване условията за тренировки. До този момент, благодарение на хора с отношение към конния спорт  е успяла да получи съдействие за частични подобрения.

Самата конна база разполага с достатъчно големи помещения за конете и тренировъчен плац, също и единствения в България голям закрит манеж, в който се провеждат състезанията от Зимната лига, но за съжаление настилката не е добра.

Дунева е в отлична форма, както и конят й с когото се сработват вече повече от 5 месеца и се надява на добро класиране на състезанието в Гърция.