Латиноамериканската актриса Дженифър Лопес нае луксозна яхта за 20 милиона паунда, за да се увери, че семейството й ще може да се отдаде на уединение, докато се намира в Кан за френския филмов фестивал.

Актрисата от "Резервен план", която има двегодишни близнаци Макс и Еми от съпруга й Марк Антъни, е твърдо решена да получи възможно най-голямо уединение, докато присъства на популярното ежегодно събитие.

Яхтата е била предоставена на Джей Ло от модния дизайнер Роберто Кавали.

"Яхтата е снабдена със свой собствен екипаж от четирима души, така че е много по-луксозна от всеки хотел", заяви източник пред вестник "Дейли стар".

"Така, Дженифър може да остане с целия си антураж под един покрив. Тя беше непреклонна, наистина искаше частно пътуване, защото децата й са с нея, така че се зарадва на възможността да остане на яхтата на Роберто", допълни източникът.

Въпреки че Дженифър се старае максимално да предпази семейството си от светлините на прожекторите, тя и Марк присъстваха на голям брой светски събития от пристигането им във Франция, включително Гран При на Монако и парти на Гучи в чест на режисьора Мартин Скорсезе.

Миналата година, Марая Кери нае луксозната яхта, докато присъстваше на фестивала, за да промотира своя филм "Прешъс".