18 годишният Бруклин Бекъм ще следва фотография от септември, пишат британските издания. Той е щастлив и вече събира багажа си за университета. Бруклин дори има опит като моден фотограф за кампания на модна къща "Бърбъри" миналата година, при която засне професионални манекени в Лондон.

Снимка 305253

Кадър от фотосесията със 17-годишния дебютант зад камерата 

Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм е запален към фотографията и скоро представи собствена фотографска книга, която обаче не получи ласкави отзиви от критиката. Зрителите са категорични, че дори и да има някакъв талант Бруклин има още много да учи.

Снимка 305249

Кадър на малкия му брат Ромео 

Фотографската книга носи заглавието "Какво виждам". В нея Бруклин разказва за живота си чрез серия от авторски снимки и такива, на които модел е самият той. Всяка глава е за различна история, като Бруклин сам е писал текстовете и заглавията.

Професионалните критици и фотографи бяха, меко казано, скептични към творческите опити на Бекъм- младши, а социалните мрежи Туитър и Инстаграм разделиха публиката на два лагера - про-Бруклин и анти-Бруклин, пише "24 часа". 

Снимка 305248

Портрет на жена 

Негативите обраха липсата на техника на заснемане, лошото качество и размазаните изображения на прохождащия фотограф. Критика и подигравки предизвикаха и описанията на снимките, които той публикува.

Снимка 305251

Някои бяха определени като "парадоксални", "изключително забавни" и "абсурдни", като тази снимка на слон.

Смешно е заглавието, което Бруклин е публикувал: "Слонове в Кения. Толкова трудни за заснемане, но пък невероятни за наблюдение". На снимката обаче слонът е неподвижен и всъщност се вижда единствено силуетът му, така че практически е невъзможен за наблюдение.

Снимка 305250

Портрет на художник от продукцията "Крал Артур", в която роля имаше баща му 

На премиерата на "Какво виждам" присъстваха както Виктория и Дейвид Бекъм, така и по-малките братя на изгряващия фотограф Ромео и Круз, които го подкрепят в творческите му проекти.