Актьорът, който играе Джеймс Бонд, Даниел Крейг, направи неочаквано посещение в неделя на британските войници, разположени в лагера Кемп Бастиън /Camp Bastion/ в Афганистан

Те бяха атакувани с прожекция на последния му филм "Скайфол", стана ясно от съобщение на британското военно министерство.

Даниел Крейг бе на представянето на филма пред около 800 военни и обиколи базата, за да се срещне с войници и пациенти в лазарета. Агентът на короната направи и няколко откоса с картечница на стрелбището за тежки оръжия, според изявление на министерството.

"Доста посетители идват тук, но да дойде Джеймс Бонд, беше специално", каза войникът Роб Ингъм.

"Наистина оценявам проявения интерес от актьора към работата на сапьорите. Нашата работа е от решаващо значение за осигуряване на безопасността на афганистанците и нашите войници", каза главен сержант Пол Уорд.

Войникът Оубъри Шейн каза, че атмосферата в палатката, където е бил показан филма "Скайфол" е била нажежена. "Това наистина е добър филм", възкликна той, цитиран от АФП.

Макар, че започна триумфално миналата седмица шествието си по екраните в САЩ и Канада, последният Бонд отстъпи този уикенд първото място в боксофиса на Северна Америка на вампирите от "Здрач", съобщи БГНЕС