Слуховете за връзка между Кейти Холмс и Джейми Фокс избухнаха с нова сила. Новини за отношения между двамата актьори се появяват периодично от три години, но те бурно отричат всеки път.

Оказва се обаче, че те наистина са двойка и може би една от причините да крият това е фактът, че Джейми е близък приятел с бившия съпруг на Кейти Холмс Том Круз.

Колежката на звездата от "Маями Вайс" и "Рей" Клаудия Джордан обаче потвърди пред медиите за връзката на Фокс с актрисата. "Двамата с него сме просто добри приятели. Той е много щастлив с Кейти", каза тя в скорошно интервю.

След това обаче Джордан бързо се отметна и обяви, че думите й били грешно интерпретирани.

Оказва се, че причина за оправданията й са именно Джейми Фокс, който бил бесен. "Джейми е изключително ядосан, че тя каза на всички," пише ЕТ.

Няколко различни източника са потвърдили пред електронния таблоид, че 48-годишният Фокс и 37-годишната Холмс имат романтична връзка. Изданието коментира, че е твърде загадъчно защо звездите се опитват да стоят в нелегалност толкова дълго време.

За връзка между Кейти Холмс и Джейми Фокс се заговори първо през 2013 година, когато двамата бяха видени да танцуват на благотворителна гала вечеря.

Снимка 240854