Принцеса Шарлот - дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън днес навършва точно 1 годинка.

Снимка 231759

По този повод специални снимки бяха разпространени чрез световните агенции и Facebook страницата на Кралското семейство.

Снимка 231761

Фотосите са направени през април в дома на семейството в Норфолк.

Снимка 231760

Принцеса Шарлот се роди на 2 май 2015 г.

Същевременно, на 29 април се навършиха пет години, откакто принц Уилям и настоящата херцогиня на Кембридж Катрин, размениха брачните си обети пред погледа на целия свят.

Медиите масово отбелязаха годишнината със снимки и клипове, отразяващи най-добрите моменти на двойката.

Снимка 231763

Източник: GettyImages

Според психоложката и специалистка по езика на тялото Джуди Джеймс, цитирана от в. „Мирър”,  след пет години брак, и две деца, те изглеждат все така влюбени и щастливи, както в началото на връзката им.

По случай петата годишнина от сватбата им, Джуди Джеймс е анализирала някои от най-естествените моменти на двойката, запечатани на снимки през изминалите над 10 години.

Снимка 227330

Източник: GettyImages

При скорошното им посещение в Индия съпрузите демонстрираха редица моменти, разкриващи по-голяма близост от всякога. "Когато седят заедно, помежду им се наблюдават интимността и непринудеността, характерни за ранните им дни като двойка", казва Джеймс.

"И макар винаги да е безупречна, усмивката на Кейт издава, че е породена от истинско удоволствие и близост. В подобни моменти принц Уилям придобива вида на свенливия влюбен от началото на връзката им", анализира още експертът.

Снимка 231201

Заключението на Джуди Джеймс е, че след пет години брак отношенията между една от любимите двойки на Великобритания са все така безоблачни.