През декември миналата година Tumblr, собственост на Verizon, oбяви, че забранява съдържанието за възрастни, което предизвика голямо недоволство сред потребителите на блогинг платформата.

До този момент Tumblr бе място, където хората с по-нестандартни сексуални интереси можеха да намерят съмишленици и съдържание, отговарящо на вкусовете им. 

PornHub, порното и каква е статистиката за 2018 г.

Порното за 2018 г. в цифри

И къде попада България в тази статистика

Наскоро Verizon съобщи, че смята да продаде Tumblr и гигантът PornHub бе първият потенциален купувач, който изрази интереса си.

Снимка 421311

Източник: iStock

Новината за интереса на PornHub идва от BuzzFeed, които първи са получили имейл, който засвидетелства интереса на порно платформата.

От Verizon все още не са дали коментар, но някои хора в мрежата спекулират, че подобна сделка би превърнала компанията MindGeek, която държи PornHub, в абсолютен монополист на пазара.

"Отмъстителите: Краят", Pornhub и как излизането на филма се отрази на трафика в сайта

Как "Отмъстителите: Краят" се отрази на трафика в Pornhub

Кой не би искал да види Хълк в порно филм

В момента MindGeek притежава YouPorn и RedTube, които са сред най-големите сайтове за възрастни, а добавянето на Tumblr към списъка с дъщерни компании би привлякло още много милиони фенове на нестандартните сексуални преживявания.