Тази година е към своя край и шеметно валят всякакви статистики за 2018 г. и прогнози за 2019 г.

Разбира се, няма как да минем и без информация какво се е случило в света на порно бизнеса през настоящата година, или по-точно в най-популярния в световен мащаб сайт за порнографско съдържание - PornHub.

За 2018 г. Pornhub е имал над 33.5 милиарда посетели, което е с пет милиарда повече от 2017 г. На ден това означава по 92 милиона души или малко повече от 962 заявки за търсене в секунда. Става ясно и че 71% влизат в PornHub през телефоните си.

Основният трафик на сайта е най-вече от САЩ, следван от Великобритания, Индия, Япония, Канада, Франция, Германия.

България фигурира в статистиката, но попада извън Топ 20 на страните потребители. Ясно е и какво сме търсили най-много - "анален секс". Именно по това си приличаме с потребителите от съседна Турция и някои арабски държави.

Снимка 395821

Източник: iStock

Глобално, най-търсена за годината е порно актрисата Сторми Даниълс, която стана популярна и извън порното, като обяви, че е имала афера с Доналд Тръмп през 2006 г. След нея са Миа Халифа, Райли Рийд и Лана Роудс.

Най-търсеният порно актьор пък е 24-годишният Жорди Ел Нино Полла.

Що се отнася до най-търсени думи, те са същите като през 2017 г., а именно "lesbian", "hentai", "MILF" и "step mom". 

Порното отдавна не е само за мъже и статистиката на PornHub го доказва, като отбелязва покачване с 3% на жените потребители през 2018 г.