Вече не можем да гледаме на полетите в първа класа по същия начин, след като наскоро "Емирейтс" пусна първия полет на луксозно реновираните си Боинг 777.

Онези, които биха могли да си позволят да пътуват в първа класа, не просто получават по-широка седалка и преференциално обслужване, а имат на разположение цял мини-апартамент от 4 кв.м, в който да прекарат полета в ненадминат лукс и уединение.

Малката първокласна стая е оборудвана с какво ли не - високи плъзгащи се врати, виртуални прозорци, 32-инчов телевизор с дистанционно и достъп до 2500 канала, регулатор на температурата и осветлението, както и бинокъл, с който да наблюдават отвисоко.

Една от най-големите екстри обаче представлява самата седалка, която използва "zero-gravity" (нулева гравитация) технология, разработена с вдъхновение от NASA. Седалката е тапицирана с възможно най-меката и нежна кожа, а "zero-gravity" функцията позволява на тялото да застане във възможно най-удобната и ненатоварваща поза - все едно се носите в космоса.

Първокласните пътници също така ще бъдат посрещани от шофьор и чисто нов Мercedess-Benz S-Class при кацане.

На този линк можете да си направите и виртуална разходка в първа класа на новите Боинг 777 на "Емирейтс".