Plus size моделите завладяха модните подиуми, а на пълните дами вече не се гледа само като на дебелани, а на сексапилни пищни дами, които могат да бъдат също толкова изкусителни, колкото и по-слабите красавици.

Моделът Ашли Греъм

Моделът Ашли Греъм

Има конкретни пози за секс с пълна жена, които могат да разкрият най-еротично от нейните прелести, а и да й донесат най-голямо удоволствие.

Мисионерска поза

Много хора смятат, че мисионерската поза е скучна, но това съвсем не е така. Всъщност това е позата, при която една жена може да получи най-пълно удоволствие - рецептата тук е да се повдигне тазът на нещо като възглавница, така че да се получава симулация на заветната G-точка.

Ако приемем, че по-големите момичета разполагат с по-пищни задни части, то те са дарени с естествено повдигане на таза, което прави нещата лесни. Ако има трудности, възглавниците и тук са добре дошли.

Снимка 340740

Източник: iStock

Кучешка поза

Логично - пълните жени разполагат с големи дупета, които са истински афродизиак за много мъже. Ако дамата приведе горната част на тялото си напред, така че дупето й да изпъкне още по-нагоре, това от една страна ще му хареса, а от друга прави тялото на жената по-издължено и тя ще се почувства по-секси.

Жената отгоре

Тази поза не бива да ви плаши. Тя е особено подходяща, когато и мъжът е по-дебел. По този начин коремите най-малко си пречат, а ръцете на любовниците са свободни и могат на воля да се докосват.

Мъжът лежи с прибрани крака, леко свити в коленете, повдига корема си, за да се настани тя с лице към него. При затруднение пълната жена може да пробва да се пресегне назад и да го хване за глезените, за да му помогне.