Във вторник, 11 февруари, Samsung официално представи новите си модели смартфони - Galaxy S20, S20+, S20 Ultra и Z Flip.

Samsung Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra - нова страница за компанията

Новите Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra на Samsung

Истински иновации, неземни камери и още много изненади

Освен тях, компанията показа и новите си безжични слушалки Galaxy Buds+, които са доста сходни с предшествениците си, но предлагат по-издръжлива батерия и по-добър звук.

Освен джаджите, Samsung обяви, че партньорството им със Spotify се пренася на ново ниво. Всеки притежател на Galaxy Buds+ ще може да възпроизведе последната песен, която е слушал в стрийминг платформата, само с едно по-продължително натискане на слушалката, пише Android Police.

Снимка 466188

Източник: lifestyle.bg

Ако пък не сме слушали нищо от доста дълго време, ще се възпроизведе песен, която според алгоритмите на Spotify ще ни допадне.

Споделянето на парчета, албуми или плейлисти също ще бъде опростено максимално. Всеки притежател на новите модели ще може да сподели каквото поиска чрез специален бутон в клавиатурата, без да е нужно да копира линкове.

Снимка 466311

Източник: Samsung

Иконата на Spotify ще бъде налична и в приложението за настройването на аларма. Така ще бъде възможно да бъде избрана конкретна песен или плейлиста, с която да звъни алармата. За тези, които използват безплатната версия на стрийминг платформата, опцията също ще бъде налична, но те няма да имат възможността да избират.

По време на представянето на Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip и Galaxy Buds+ стана ясно, че Samsung ще си партнират и с Netflix.

Samsung Galaxy Z Flip и всичко за втория сгъваем смартфон на марката

Galaxy Z Flip - най-красивият коз на Samsung

Секси дизайн, подобрен екран и много удобства

Всички създатели на оригинални продукции за Netflix ще използват новите устройства, за да заснемат интересни видеа и кадри зад кулисите. Това съдържание пък ще бъде достъпно и напълно безплатно за притежателите на новите модели на Samsung.