Музиката и тренировките вървят ръка за ръка, а спортистите знаят това най-добре. Затова и трудно ще намерим атлет, който да не слуша музиката, която го мотивира да се представи по-възможно най-добрия начин, преди, по време и след тренировка.

Powerbeats Pro, Beats by Dre и заслужават ли цената си новите слушалки

Заслужават ли новите Powerbeats Pro цената си

И по-добри ли са от AirPods 2

Powerbeats Pro пък претендират, че са най-добрият избор за тези случаи. Вече обърнахме внимание на новите слушалки на Dr. Dre, които, разбира се, са безжични, за да осигурят максимален комфорт по време на тренировка.

И понеже са предназначени за спорт, Powerbeats Pro са устойчиви на намокряне с вода или пот. Батерията им пък трябва да стигне за до девет часа. А със специалната кутийка само за пет минути можем да се сдобием със заряд за още час и половина.

Потребителите на iOS могат да контролират музиката с гласова команда, като е достатъчно да изрекат "Hey Siri". Тези на Android пък трябва да натиснат специалното бутонче на слушалките, за да могат да сменят песните си.

Слушалките все още не са пуснати в продажба, но това се очаква съвсем скоро, а колкото до цената тя също е доста добра - 249.95 долара.

Безжичните слушалки са опасни за здравето ни

Безжичните слушалки са опасни за здравето ни

Вече не сме толкова развълнувани за новите AirPods

Обръщаме внимание отново към Powerbeats Pro, защото беше разпространен и първият рекламен клип. В него виждаме звезден отбор от спортисти, които ни показват как слушалките влизат в действие. Сред познатите лица са Леброн Джеймс, Серина Уилямс, Летисия Буфони, Одел Бекъм, Антъни Джошуа, Бен Симънс, Еден Азар и други.