След толкова много време, в което очаквахме новата конзола на Microsoft - Xbox Series X, най-накрая дойде времето, в което е пусната в продажба.

Sony Playstation 5, Microsoft Xbox Series X, колко ще струват конзолите и кога ще се появят

Колко ще струват Playstation 5 и Xbox Series X

Защото Коледа не е толкова далеч

Тепърва в идните месеци ще разбираме колко наистина е добра, а от компанията вече успяха да ни изненадат много приятно - най-вече децата.

Xbox Series X ще се сдобие със специална лимитирана серия, вдъхновена от Дуейн Джонсън и неговата прословута татуировка на бик.

Идеята е 20 детски болници да получат специалните конзоли, разработени в сътрудничество с Gamers Outreach. И по този начин децата, които заради здравословни проблеми не могат да напускат болничните стаи, да могат да разнообразяват дните си с видео игри.

А колаборацията между Xbox и Скалата не е никак случайна, защото преди 20 години именно той взе участие в представянето на първата конзола на Microsoft.

А от първия поглед към лимитираната серия, виждаме колко яко изглежда конзолата, която децата ще получат. Тя ще върви с послание от Джонсън, което гласи: "Продължавай да се усмихваш и се забавлявай."

Дуейн Джонсън, Гробаря и как кечистът е подкрепил Скалата в началото на кариерата му

Когато Гробаря подкрепи Скалата

Спомени от миналото

В Instagram Дуейн Джонсън е откровен, че именно такива неща са най-хубавата част от славата.