"Стартер" - най-забавното сутрешно шоу в българския ефир навърши 15 години! Както винаги, водещите Симо и Боги отпразнуваха рождения си ден сред звезди и за пореден път посрещнаха многобройните си гости на необичайно място.

Празникът се състоя в бензиностанция Shell и започна още в 7 сутринта. Сред най-ранобудните гости, които дойдоха да поздравят "Стартер", бяха любими български актьори, изпълнители, водещи като Башар Рахал, Графа, дует "Авеню", Рафи, Пламен и Иво, Невена Пейкова, Иво Захариев, VenZy, Искрата, група P.I.F., Ирина Флорин, Ива Екимова, Играта, DJ Dian Solo.

Снимка 279133

Симо и Боги провоикраха звездните си приятели с фундаменталния въпрос за изкушенията, силата, промените и мечтите в живота на всеки, през последните 15 години.

Снимка 279129

Лео сподели, че на 15 е бил с първото си гадже, с което и до ден днешен са приятели. Митко Кърнев разказа, че преди 15 години е било началото на любимата на всички група - "D2".

Снимка 279128

А Прея и Пламен по това време са били в първи клас се оказа. Графа беше провокиран от рождениците в импровизирано "сляпо прослушване" и успя да разпознае в гласа на изпълнителката Адел, този на Симо.

Снимка 279134

Заедно, всички си припомниха много спомени от първите си участия и гостувания в "Стартер", както и общи случки, които са изградили дългогодишни и здрави приятелства.

На 15-ия междузвезден рожден ден на Стартер, темата на мини дебата беше "Би ли простил, ако половинката ти изневери със звезда?"

Снимка 279130

Позицията на Богдана, че би простила, спечели спора, с подкрепата на Башар Рахал, Стаси Кара и слушателите на БГ Радио, включили се във фейсбук страницата на предаването.

Снимка 279131

А Ирра излезе с най-практичното предложение - и двамата партньори, заедно да споделят една и съща звезда. 

Снимка 279132

Екипът получи много цветя и подаръци, както и специален поздравителен адрес от екипа на Националния военноисторически музей, написан изцяло в стилистиката на "Междувзездни войни".

Актрисата Радина Думанян донесе домашно приготвена шоколадова торта, а Мими Иванова поздрави водещите с "15 лалета" и им подари 15 бонбона.

Симо и Боги отново бяха в отлично настроение, чувството за хумор се лееше от ефира на БГ Радио, а празничното издание по традиция завърши с Happy Birthday, в изпълнение на Нора Караиванова и духане на свещички.

Снимка 279127