Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се плашете! Във всяко дете се крие по един малък ангел със своята вродена дарба, но често майките и татковците имат нужда от помощ, за да я открият и да помогнат на малчугана им да я развие.

Именно това да изкара светлината, която всяко дете носи в себе си, е философията на най-новия детски център по изкуства - "Angel steps", чието официално откриване ще бъде на 27 септември 2017 г.

Той е разположен в просторна сграда в центъра на столицата и притежава две отлично оборудвани спортни зали, помещение за отдих и арт зала, където малките ангели ще пеят, танцуват, рисуват или ще свиват юмруци за бойни изкуства.

Идеята на иновативната занималня е да се стимулират природните заложби и творческо мислене на децата, без никакъв натиск от страна на възрастните, което да открие силните им страни и да ги насочи в правилната посока. Другото е приятелство и забавление!

Снимка 313167

Например, ако вашият малък ангел обича музиката, "Angel steps" предлага уроци по музикално обучение - пеене, свирене на пиано и китара. Ако обича да рисува или скулптира, професионалистите от детския център ще насочат и развият дарбата му в тази посока.

За тези, които не им харесва да държат четката и не са сред гласовитите, но имат огромна енергия за изразходване, могат да танцуват класически балет или друг вид модерни танци като "хип-хоп" и "лирикал денс", защото движението е здраве.

Снимка 313169

А спортът възпитава дисциплина и упоритост, затова малките момичета и момчета могат да изберат още художествена гимнастика, айкидо, бразилско жиу-жицу и граплинг, разбира се, и йога.

Занятията в центъра за изкуства се провеждат по методи, разработени на базата на най-новите открития в детско-юношеската психология, залегнали в образователните програми на водещи европейски центрове.

Снимка 313168

Участието на родителите също е важно, и то не само като странични зрители. Ще има събеседване и лекции за възрастни, както и консултации с професионален астропсихолог и педагог. Купоните също са неразривна част от дейността в центъра - рождени дни и всякакви други детски тържества могат да се организират там.

сн.: Angel steps