Лили Вучкова развърза езика си в "На кафе" днес по Нова тв. С влизането си в студиото на Гала, тя побърза да поздрави журналистът Антон Стефанов за избора му - Миглена Ангелова, на която той предложи брак в ефир.

Снимка 264093

Липсата на добри отношения между двете екс телевизионерки не е тайна за никого. Вучкова не пропусна да каже как Стефанов и годеницата му ще си съскат заедно. А той подчерта, че Миглена още не го е запознала с питоните, които отглежда у дома.

Снимка 264088
Снимка 264091

Освен това Галеницата на Къщата - Лили, заяви, че на нея всъщност й била отредена най-трудната роля - да остане до края на шоуто. 

"Биг Брадър не е санаториум... така че винаги можеше да напуснеш Къщата" - контрира я Иво Танев, който беше коментатор на Големия брат при Гала.

Снимка 264087

"Който се откаже, означава, че е победен от формата. Това беше битката на интелектуалеца. Най-важната задача беше да си съхраня здравето, не егото" - обясни Лили Вучкова избора да приеме да е Галеница, както и да остане до финала. 

Снимка 264089

Брадърката сподели още, че Биг Брадър я вкарал в най-невероятното й преживяване, а именно битката на човешката реалност с бутафорията.