Вихра се оплака, че е посрещнала новата 2012 година без партньор. Въпреки че е разделена с Иван от няколко месеца, тв водещата призна, че няма нов мъж в живота си. Тя посрещнала 2012-а с приятели в ресторант във Варна.

Преди това бившата съпруга на Иван сподели пред сп. Story, че няма да е с кавалер на празника: „Нямам нов мъж в живота си, въпреки че ме снимаха с толкова много."

Все пак красавицата си пожелава нова любов през 2012-а. "Всяка жена иска да срещне човек, който да я обича, това е изключително важно. Но в Коледната нощ се помолих най-вече за здраве за мен, Ава и най-близките ми. Винаги се моля за това, а пък другото, както дойде... Вярвам, че любовта не може да се планира, защото нещата се случват, докато си правиш планове. Има една приказка: „Когато най-малко очакваш, ти се случват най-хубавите неща", категорична е водещата.

Преди няколко дни, напук на постоянно излизащите информации, Вихра заяви, че няма време да изпада в депресии. Приема философски всичко, което й се е случило, и смело гледа напред.

"Имам своите слаби моменти, но гледам бързо да се отърся от тях. Животът е твърде кратък, за да си позволя да изпадам в драми. Чрез тези емоции можем да оценим хубавото, което ни се случва", заяви още Вихра.