Страстите между сексапилната македонка Цеце и мускулестият ръгбист Боби започват постепенно да се разпалват в Къщата на Big Brother All stars. Съквартирантите не пропускат удобен момент да ги обсъдят.

След като прелъсти със страстна целувка манекенката, Ръгбиста се направи на недостъпен и даде привидно заден ход. Това определено обърка Цеце, която потърси съвета на най-близкия си човек - другия македонец Лестер. Той й сподели, че така правели всички мъже. "Направи ти първата крачка", посъветва я Никола.

По същото време в двора на къщата Лили обясняваше на Тризначките и Дими, че това била стара тактика на Боби. Бившият й споделил, че македонката си пада по него. "И двамата се харесват, но не смеят да направят стъпка", коментира Димитър.

За да пусне поредния "фитил" на Цеце, Боби я помоли да му направи масаж на гърба. Този еротичен жест привлече погледите на мнозина зяпачи, които не откъснаха очи, докато нежните ръце на македонката се движеха бавно по гърба на Борислав.

"Хайде, стига ти толкова. Надявам се, че ти е било хубаво", завърши Цеце, която вложи повече от старание в еротичния масаж.