Още две звезди от „Непобедимите 2" пристигнаха в България. Първи на ВИП-а на Летище София се появи Джейсън Стейтъм. Актьорът побърза да се скрие в автомобила, който го чакаше и не даде никакви интервюта.

Малко по-късно се появи и Арнолд Шварценегер, който се оказа далеч по-словоохотлив. Терминатора се спря пред събралите се журналисти и сподели, че ще остане в София 4 дни. За този период от време той ще заснеме сцените с негово участие у нас за лентата на „Непобедимите 2".

Арни каза още, че за първи път идва в България и е щастлив от факта, че е тук. След като благодари на събралите се журналисти, че са дошли, за да посрещнат него и колегата му Стейтъм, той раздаде и няколко автографа на събралите се БГ фенове.

Преди десетина дни у нас пристигна Силвестър Сталоун, който също е главно действащо лице в хитовата лента. За краткия си престой у нас той дори успя да се ядоса и да иска съдебен процес. Причината е заснет с мобилен телефон материал от екип на Нова телевизия, излъчен по-късно в емисията "Календар" като ексклузивен репортаж.

В няколкото секундо клипче се виждаше как Слай се разхожда на снимачната площадка в киноцентъра в Бояна, без самият той да знае, че е сниман.

Шварценегер посрещна събралите се журналисти и почитатели с усмивка

... а после даде и няколко автографа

Снимки: Хайлайф