Владимир Данаилов, който е извънбрачен син на големия актьор Стефан Данаилов, е бил примамен от ужасна американска секта, която се казва „Слово на живот".

Това сензационно разкритие стана известно, чрез интернет форум, в който участници в нехристиянските общности в Щатите, издадоха, че Владо често е посещавал лекции и учения на скандалната секта.

В обществото отдавна се ширеше мнение, че синът на Ламбо и актрисата Ирен Кривошиева изобщо не е с всичкия си. Това скандално и арогантно поведение се вижда и сега, след пускането на Владо и майка му в риалитито ВИП Брадър.

Многословните духовни излияния, които Владо се опитва да втъплява на останалите ВИП звезди са пълни със странни обяснения и дразнят съквартирантите.

Поведението на Владимир и Ирен е меко казано странно. Двамата са буквално като зомбирани и изобщо нямат връзка с действителността, коментират от kluki.bg

Сектата „Слово на живот" се доближава до тази на популярните у нас Мормони, и втълпява на хората, че ако не се покаят задължително ще бъдат наказани лошо. За това Владимир се опитва да превъзпитава всички хора към „по-добро".

Опасните манипулации от „Слово на живот" карат Данаилов младши да изперква тотално и да се държи като отшелник. Освен това сектата има за цел да приобщава все повече „неверници" и така да провали живота на податливите хора.