На всички е позната приятната превъзбуда след шеметен шопинг тур, примесена обаче с леко нагарчащо чувство за вина.

Случвало се е на всяка жена. Особено тогава, когато се превръщаме в жертви на модата и купуваме дрехи, чийто кратък живот ще изтлее с края на сезона.

В този брой "JOY" обръща в друга посока. А именно към онези семпли модни придобивки, в които на практика живеем.

Ризата, красивите боти на ток, меката жилетка в тъмен и топъл нюанс: Неутрални, удобни и "отстъпчиви" към всяко моментно хрумване за това с какво да се комбинират, те градят стил, без да парадират с ролята си.

Те могат да се открият в модната ни сесия и със сигурност ще се превърнат в част от всяка читателка за следващите няколко години.

Нестандартният поглед - има го и в специалния репортаж на броя. В него шестима обикновени мъже избраха дрехите за читателката на списанието Нина.

Защото, момичета, нека си признаем: може и да разбираме от мода, но това как в действително искат да ни виждат облечени мъжете до нас си остава дълбока мистерия!

В броя може да се разбере какво наистина мислят представителите на силния пол за различните типове грим, прически, аксесоари и за това точно кои дрехи карат погледите им да "залепнат" върху теб.

 

Темата за косата този път идва "направо от подиумите".

 

За новия сезон стилистите в световните модни столици представиха уникално

откритие - създадени с много въображение и новаторство прически, които в същото време не са прекалено сложни.

Любимите страници на мечтателките - пътешествието - са запазени за Сицилия. Колорит, слънце, история и пъстър уют, така характерни за италианския Юг, ще изпълнят есенните дни с топъл средиземноморски полъх.