Освен че иска да си върне държавата, наследникът на Живкови - Тодор Славков, планира да си направи и харем. Първата стъпка в това начинание той направи с финала на шоуто на TV7 „Х Милионер търси съпруга" навръх 10 ноември. Малък Тошко хич не се затормози и затова вместо да избира една, взе и двете финалистки - Нанси и Алекс.


„Като си върна държавата, многоженството ще бъде узаконено! Затова победителки са Нанси и Алекс", заяви Тошко Славков на финала. Малко преди това бе елиминирал третата, стигнала до финала - Росица. „Винаги накрая остават два отбора, в случая - две момичета. Не обичам жената да е по-висока от мен, затова Росица отпада", обяви Х Милионера.


За да спечелят сърцето му обаче, Нанси и Алекс бяха подложени на чувството за хумор на Тодор и то в пълния му блясък. Докато Славков и аверите му се вихреха на ергенско парти с танцьорки и плодова салата, наредена върху женско тяло, Роси, Нанси и Алекс вече си мечтаеха да са булки и мереха бели рокли, заедно с водещата Бианка. В следващия момент, обаче, Илич се превърна в техния най-голям кошмар и след отпадането на Росица, замъкна двете финалистки в студио и ги подложи на игра с въпроси ала „Стани богат". Славков, обаче, си е богат, затова куизът смени името си на „Стани Славкова". Въпреки резултатите на двете моделки, Тодор си ги хвана под ръка и ги заведе на прощален коктейл, където трябваше публично да обяви решението си.


След като стана ясно, че Тошко иска да е Хю Хефнър в роден вариант, той поднесе на Нанси и Алекс и голямата награда. Чисто ново бяло жигули. Бианка влезе в ролята на шофьор към светлите бъднини на Славков и подкара колата с регистрационен номер „Just Me Meе" в неизвестна посока.