Манекенката и водеща на предаване "В Салона" по ТВ2 Маги Желязкова беше водеща на конкурса "FH 1 Models 2008" заедно с колегата си Емил Кирилов. Екзотичната красавица взе роля и в още една инициатива. Тя застана зад кампания по случай световния ден за борба със СПИН.

 В оспорвания конкурс за красота 20 девойки от цяла България показаха професионални качества на модели. Победителка стана 18-годишната Иванка Милкова от Стара Загора. Тя е ученичка 12 клас в Гимназия по облекло - профил Моден дизайн. За нейни подгласнички бяха избрани Цветомира Йорданова от Бургас и Мина Донева от Стара Загора.

Сред журито на престижния конкурс бяха главните редакторки на списание "Грация" - Поля Александрова и на списание "Хай клуб" - Мила Иванова. На събитието присъстваха още Дим Дуков и представителката на FH 1 за Югозападна България - Миропа Полякова.

„Чувствам се комфортно в ролята на водеща тук на този конкурс и в студиото на най-гледаното дамско предаване", сподели откровено пред медиите  тв водещата Маги Желязкова.