Менторите в последния сезон на "Х фактор" Мария Илиева, Любо Киров и Заки не са се обидили на продуцента Магърдич Халваджиян, че ги смени и няма да бъдат в журито наесен.

„Те са професионалисти. Чухме се с тях по телефона да им обясня какво съм решил и се разбрахме. Освен това във всички формати журитата се сменят.

Мястото на никого не е гарантирано" - разкрива в интервю за списание LOVE style Маги. Той признава още, че Зуека и Рачков са най-скъпите тв водещи в родния ефир.

Оценява ги на минимум по 1 милион евро всеки. „Ако водеха на английски език те щяха да са доста нависоко в световните телевизии.

Сравняваме ли Зуека и Рачков с футболисти, то те са Роналдо и Меси" - категоричен е продуцентът.

А извън "Х Фактор", в който сезон Маги ще е жури, признава, че Слави Трифонов е от хората, с които не се е виждал от шест години.

„Няма никакво напрежение между мен и Слави, просто не контактуваме. Имаме различни виждания по някои въпроси и за да не се караме непрекъснато, е по-добре да не се срещаме" - откровен е той.

Въпреки че Дългия заведе дело срещу „Господари на ефира", което се точи вече 8 години, с Маги продължават да са приятели./Lifestyle.bg