В утрешното издание на „Великолепната шесторка" Ани Салич ще запознае зрителите с историята на майка, изоставила бебето си в дома в Шумен преди по-малко от месец. В момента то все още е в дома, но има шанс скоро да попадне в приемно семейство - Ани се срещна и с жена в с. Момчиловци, която вече се обучава за приемен родител и се надява да посрещне Нова година с рожба.

Още една разтърсваща история ще покаже Наталия Симеонова във „Великолепната шесторка" утре вечер от 20.00 часа по bTV. Зрителите ще се запознаят с майка, която е изоставила двете си дъщерички в дома в Шумен, но страда истински от това решение и плаче всеки път, когато отиде да ги види. Тя може да ги вземе обратно, само ако получи подкрепа.

Тази седмица дуетната половинка на Теди Кацарова - Николай Мартинов - има неотложно състезание по Ендуро и ще отсъства от шоуто. Негов достоен заместник ще бъде поп звездата Любо Киров.

Съветници на звездните дуети на „Шесторката" тази седмица са Дичо и Нели от Survivor.

Сред специалните гости на предаването ще бъдат и Мими Иванова и Развигор Попов, а внучката на Йорданка Благоева ще помогне на баба си да спечели повече зрителски гласове, като я подкрепи в пеенето.

Специален гост в утрешното издание на предаването ще бъде и Нели Вълкова от гр. Ловеч. Тя е само на 15 години, но вече е едно от успелите деца на България. Заради своята активност в различни социално значими инициативи тя беше отличена от фондация „Димитър Бербатов" и УНИЦЕФ. Нели прекара един работен ден с екипа на УНИЦЕФ България.

С набраните средства от „Великолепната шесторка" ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ „Семейство за всяко дете", който цели затварянето на дома за бебета в гр. Шумен и създаването на Център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство.

За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители. Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.