Фолк певицата Лия разкри пред Гала тази сутрин, че семейството й два пъти е ставало жертва на лекарска грешка. Първия път било, когато бившата творческа половинка на Кондьо раждала. По медицински причини се наложило дъщеричката на Лия да се появи чрез секцио. Лекарският екип, чиито имена певицата не назова, обаче сложили упойка, която не изпълнила предназначението си. Въпреки уверенията на Лия, че усеща болка, анестезиологът не й повярвал. Така хитовата изпълнителка усетила как скалпелът разрязва корема й. Мъжът на певицата - бизнесменът Георги Вълканов, също видял, че става нещо нередно и сигнализирал, но му обяснили, че явно Лия е твърде чувствителна и подсъзнанието й рисува картини на болка.

Заради твърде болезнената операция певицата запомнила раждането на дъщеричката си като един от най-неприятните спомени в живота си.

 

Втория път семейството си изпатило, когато открили рак на сестрата на Лия - Соня. Тя се подложила на операция, след която обаче вместо да се подобрява започнала рязко да се влошава. Отишли в друга болница и когато отворили коремната кухина на Соня, се оказало, че при първата интервенция е направена недопустима грешка, като тънките черва били зашити към дебелото. Това можело да се окаже фатално, ако близките на сестрата на Лия не били взели необходимите мерки. „Не сме търсили съдебна отговорност на никого, защото в такъв момент човек мисли повече за здравето на близките си, отколкото за възмездие", призна Лия пред Гала. Изпълнителката сподели още, че се колебае дали да има още едно дете и мисли за връщане на музикалната сцена.