Киро Скалата би убил детето си, ако се окаже, че е гей. Културистът направи на пух и прах всички мъже с нетрадиционна сексуална ориентация. Участникът в „Биг Брадър" буквално избухна срещу гейовете в последните си минути от престоя в къщата, като жлъчта му бе основно насочена срещу лица като Азис, които според него развращавали младото поколение, пише „Всеки ден".

„И аз си пия кафето с тях и сядам на една маса, но мразя педерастията и шумната й реклама през последните години", каза фитнес маниакът. Според него това е извратеност и никой не се раждал хомосексуален, а следвал модна тенденция.

Вълчев е категоричен, че ако има син и той се окаже гей ще го удави в реката. Освен това мачото следвал писанието в Библията, според което нежните мъже трябвало да се убиват с камъни.

Най-жлъчен обаче Скалата се показа срещу всенародния чалга любимец Азис. „Азис е кютюк, дебела свиня, която дава пари мускулести мъже да го трескат. Обществото ни замина заради тая гнус. Хубаво направи Бойко навремето, като му свали билборда. Лошото е, че сега пак го рекламират навсякъде", каза Киро.

„Аз рекламирам образа на истинския мъж - той трябва да е силен, умен и да треска пу*ки". В добавка Вълчев се изфука, че няма никакви комплекси около мъжеството си, тъй като половината българки знаели, че в гащите си той има дебел и дълъг член.