Певицата Камелия Тодорова разкри кой от българските актьори, с които е работила в киното, се целува най.добре. Това се оказа Стефан Данаилов. „Всеки знае,че като трябва да имаш любовни сцени в киното, не можеш да останеш бездушен. Колкото и да ти се иска това нещо,целувките се емоционално нещо и това няма как да станеИма го желанието да се пресъздаде илюзията за голямата любов на екрана и ти трябва да я пресъздадеш”, изложи своето кредо за любовните сцени Камелия пред БиТиВи.Тодорова обясни и защо, според нея, е била скъсана при кандидатстването си в тогавашния НАТФИЗ. „Имаше една професорка, която, според мен, не приемаше хубавите жени.

И много момичета, които са скъсани при нея, влизаха на втори опит при други преподаватели. Но аз бях кандидатствала и в Консерваторията. И така ме приеха. Но аз ,лично, разбрах,че мога да пея в театъра. Там имаше едни уроци по музика, на които тръгнах и така усетих ,че нещата ми се получават”, допълни джазпримата.

Тя разказа пред смях за еротичната сцена, която е трябвало да снимат с Любен Чталов в едно селско корито. То се оказала баш на мегдана. И, освен ,че доста народ ги зяпали докато работят, тя трябвало да внимава да не се подхлъзне в неудобното корито,пише блиц.