След като първа кръвожадната Емануела призна за мечтите си да ступа Алисия от ревност, сега пък Кали заяви, че навремето имала огромен мерак да смачка мутрата на „волната пеперуда" Кати, защото не можела да пее.

„Сега вече не мисля по този начин, но навремето имах голямо желание тази „волна пеперуда" да кацне на левия ми юмрук (Кали боксира с обратен гард - б. р.). Такъв полет щях да й изкарам, че после да не може да стане. Съвсем не я харесвах тази „певица", която ме изкарваше от равновесие с фалшивото си пеене" - признава Кали.

Тя допълва, че на някакъв рожден ден се наложило да я държат трима мъже, за да не скочи и да размаже бездарната Кати. По незнайни причини и били дали микрофона на нея да пее, а непрекъснатото й бъркане на тоналностите буквално изкарало Кали от равновесие.

Тя опитала всякак си да предотврати пеперуденото излитане на сцената, но организаторите останали непреклонни. Тогава Кали се развилняла зад кулисите и обвинила хората, че нищо не разбират от музика, защото не било хубаво да се пее на плейбек.

В днешно време обаче Кали съвсем се е кротнала и от лютия й характер не е останала ни най - малка следа. Първо записала да учи философия и започнала да гледа много по - „филосовски" на нещата като цяло. Освен това, вземала личен пример от Бойко Борисов, който накарал полицията да заработи както трябва и да не си затваря очите пред провинилите се, независимо кои са те.