Иван Христов вкара бившата си жена Вихра в болница, научи "Всеки ден". Отчаяната съпруга се почувствала изключително зле заради злобните коментари на "опосума" по неин адрес в студиото на Мартин Карбовски.

Веднага след гостуването на Иван в предаването "Директно Карбовски", което бе в събота, Вихра била откарана от линейка в частна клиника, пише още изданието.

Спешната помощ била повикана от майката на водещата, след като дъщеря й буквално колабирала пред телевизора.

Вихра се ядосала от обвиненията на Иван, че тя първа му е кръшкала с настоящия си любовник Милан Кузов.

Ето и част от изцепките на Иван от гостуването му при Карбовски:

"Не искам да плащам дрехите на любовника на Вихра", изцепи се разгневеният Иван и с това обясни скромната издръжка от 270 лв., която ще дава на майката на детето си, след развода им (при условие, че месечният му доход достига 15 000 лв.)

"В опита си да ме нарани мен, защото не можа да преглътне моята честност - когато разбра, че не я обичам, прояви себе си като един изключително лицемерен човек. По пътя да нарани бащата, тя се опитва да смаже детето. С копието, с което иска да наръга мен, не вижда, че детето е пред това копие".

"Аз не напускам детето си, а само майка му. Защо тя трябва да му смазва психиката? Опитах се да направя споразумение, за да избегна цирка, не се получи".

Междувременно Вихра пусна изявление до медиите. Ето и пълния текст на отвореното й писмо до журналистите:

"Съжалявам, че личната история на моето семейство навлезе по такъв болезнен начин във фокуса на общественото внимание. Тази човешка, житейска драма излезе извън рамките на всичко, което съм си представяла, че може да кажат двама души, които са наранени. Не бих искала да коментирам нито отношението, нито тежките думи, които чух за себе си в събота. В едно семейство винаги има грешки - не може от това да се правят истории, да се вадят заглавия. В опита да се разобличим взаимно не осъзнахме, че всъщност наранихме най-скъпото и за двама ни - нашето дете.

Ава е най-хубавото нещо, което имам в живота си. Вярвам, дори съм сигурна, че и за Иван тя значи същото. Искам само едно - Ава да има щастливо детство и да виждам отново усмивката върху лицето й.

Искам да призова Иван да престанем да говорим чрез медиите и да затворим тази страница. Знам, че както присъствието на майката, така и присъствието на бащата са истински важни за едно дете. Иван има своето неизменно място в живота дъщеря ни и никога не би възпрепятствала връзката между тях.

Искам нормален живот за Ава, искам да бъдем пълноценни родители. Без омраза помежду си, без обиди и обвинения. Да се държим достойно, защото това е най-вече отговорност към нашето дете. И защото Ава го заслужава".