Сърбинът Мики Новакович, който е имал честта да готви лично на Мадона, вече ще приготвя ястия за гостите на софийския Bar&Dinner JOYA.

Изисканият ресторант събра журналисти и светски лица, за да им престави новия си главен готвач. Новакович е основният виновник и за подновеното меню на ресторанта и не случайно е наречен „световното балканско момче с космически възможности".

Ученикът от школата на популярния майстор готвач Джон Пол удиви с нестандартните съчетания в ястията. От сръчните му ръце излязоха чудеса като салата с горгонзола и пресни зеленчуци, паниран патладжан със сос Чипотли, ньоки Неро с мус от сьомга, октопод на скара със сос от атришок и т.н.

На нестандартния вкус на ястията му се насладиха Митко Щерев, Силвия Кацарова, Хачо Бояджиев, Деси Тенекеджиева и много други, които бяха специални гости на вечерта. За доброто настроение се погрижи и селекцията умело подбрани български вина.