Телевизионният продуцент Нико Тупарев е предложил на управителя на СМЕ Димитър Ковачев-Фънки да направи собствено вечерно предаване, след като излезе от къщата.

Шоуто ще е по подобие на това на Денис Ризов и „Шоуто на Слави". Тупарев и компания решили да заложат на арогантното чувство за хумор на музикалния мегаломан, който се прочу с прозвището Шрек от "Мюзик айдъл".

"Фънки ще прави жива връзка със световноизвестните изпълнители, на които вече е организирал концертите у нас. Практика е да се запазват приятелските контакти и след излизането на звездите от България. Така шефът няма да има проблем в това отношение, повечето големи имена го харесват", заявиха неофициално от офиса на СМЕ.

"Шоуто, което ще предложим на Фънки, няма да е всяка вечер. Той е човек с опит и е от малкото, които могат да се-справят с подобен проект", категорични са й от екипа на Тупарев. Засега Димитър Ковачев-Фънки още не е дал окончателен отговор на предложението на продуцентите. Те отправили молбата си към басиста, преди да влезе в къщата на "ВИП брадър".

Фънки е шеф на една от най-големите фирми в развлекателната индустрия - СМЕ. Организирал е над 500 концерта на световни и наши звезди. Бил е и жури в проекта "Мюзик айдъл" преди две години, където се превърна в страшилище за пеещите кандидати за слава.

Той ги обиждаше, гонеше и им се присмиваше, заради което получи прозвището Българския Шрек, пише още България днес.

"Провокативната личност на Митака винаги се е харесвала на зрителите. Затова ще използваме качествата му и в телевизията", смятат от екипа на Нико Тупарев.