Умопомрачителна сума ще лапне шоуменът Слави Трифонов за двата си концерта в "Арена Армеец"!

След като разпродаде за по-малко от 30 минути билетите за концерта си в най-голямата зала в България на 17 юни, гологлавият водещ реши да направи второ шоу, ден по-рано. Така Дългия и Ку-ку бенд ще спечелят повече от 1,5 милиона лева.

"Понеже билетите ни за спектакъла "Има такъв народ" се изчерпаха много бързо, аз ви обещах, че ще проуча възможността за още един концерт. Е, такъв ще има на 16 юни. Той отново ще е в зала "Арена Армеец", заяви шоуменът в предаването си. Ценните хартийки за музикалното събитие отново свършиха за броени минути.

Слави Трифонов обяви втори концерт в "Арена Армеец"

Слави Трифонов обяви втори концерт в "Арена Армеец"

Билетите се пускат в 10 часа. Пропуските за първото шоу бяха разграбени за 25 минути!

Цената на билетите е от 25 до 90 лева, което прави средна цена от 50 лева. В залата 17 000 гърла ще дерат заедно с Дългия, изчислява в-к "България Днес". Простата сметка показва, че Трифонов ще вземе 1 700 000 лева от билети. Наемът на "Арена Армеец" за два дни е 60 бона, но това Слави има още харчове.

След като плати останалите си разходи като тези за охрана, сцена, танцьори и ефекти и др., чистата печалба на Трифонов и Ку-ку бенд излиза около 1,5 милиона лева. 

В сметката си изданието обаче не включва бъдещите договорки със спонсори и правата за тв излъчване, както и продуктовото позициониране. Така че печалбата за Слави и хората му най-вероятно ще надскочи милион и половина лева.