Елена Паришева, за която неотдавна стана ясно, че е бременна се отказа от всички ангажименти. В момента певицата е стопирала всички свои професионални ангажименти. Дори няма да пусне и новия си албум, който трябваше да излезе около термина й, пише kliuki.bg.

Половинката на футболиста Ивелин Попов ще роди момченце. Това разкриват приближени до звездната двойка. Терминът на пайнерката е в края на настоящия месец октомври и това означава, че детето ще е зодия Скорпион. Същата Зодия е и неговия баща - Ивелин. Ивелин и русокосата изпълнителка избягват да говорят за детето си. Това, че в момента певицата живее в Турция при любимия си й дава възможност да релаксира далече от погледите на любопитни хора от всякакъв калибър - журналисти, случайни граждани и дори познати. Двамата бъдещи родители прекарали почивката си това лято в турския курорт Бодрум.

Има и една друга причина, освен тази, че е понапълняла, поради която певицата не желае да я виждат случайни хора, а и познати. Блондинката се оказва, че е суеверна и се бои бебето да не бъде урочасано още в утробата й. Или както тя обичала да се изразява - "да не хване лоши очи".