Общо двама участника ще продължат напред в битката на талантите. Утре вечер, от 20.00 часа, по bTV, първите десет участника, попаднали в Топ 51 след елиминациите в „България търси талант", ще се борят директно за място в финала.

В продължение на два часа те ще представят своите изпълнения на живо , а в края на предаването зрителите ще изберат, кой от тях да продължи напред. Това ще бъде талантът събрал най-много зрителски гласове, като за целта феновете ще имат десет минути на разположение, за да гласуват.

Журито също ще избере един от талантите, който да продължи напред, като Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казсян ще могат да избират между талантите, заели втора и трета позиция след гласуването. По време на едно от изпълненията на сцената ще присъстват общо 30 танцьора, които ще демонстрират уникална хореография.

Част от спектакъла утре вечер ще бъдат и трима колумбийски циркови артисти, които ще покажат грандиозен номер, неизпълняван на цирковите арени от години, заради своята сложност, като по време на номера ще бъдат използвани и мотоциклети.

Вип гости на „България търси талант" ще бъдат актьорите от „Пълна лудница" и „Господари на ефира" Димитър Рачков, Васил Василев -Зуека, Румен Угрински, Силвестър Силвестъров, както и адреналинките Веси, Ваня, Жана и Алекс.