Нежната част от екипа на ТОПСПОРТ, нашата колежка Марина Генова направи една от най-важните стъпки в живота, казвайки "Да" на своя любим - Петър Карачоров. Сватбата, която се превърна в истинска приказка, се състоя на 7 май в Спа-хотел "Царско село".

Марина е човекът с най-дълъг стаж в медията ни от сегашния колектив. Тя е работила и за в. "Топспорт", отговаряйки за българския футбол.

Неразривно свързан с най-популярния спорт е и нейният съпруг - Петър Карачоров, който е бивш юношески национал на България, а в момента е един от успешни треньори в школата "Царско село".

С оглед тези факти, не е никак случайно, че гражданският брак между двамата влюбени беше сключен на... футболен терен. Църковната церемония беше в параклиса "Св. Георги".

Марина и Петър бяха зарадвани от своите кумуве Атанас и Гергана Дафинови с изненадващото появяване в ресторанта на Володя Стоянов, който пя на прекрасната сватба.

Медийната ни група пожелава на младото семейство цялото щастие и цялата любов на света. Марина, Петър, семейство Карачорови, бъдете като двойка лебеди, които веднъж намерили се, никога не се разделят! Горчиво!