Снощи столичната зала EFE бе пълна почти изцяло с дами, които с притаен дъх очакваха шоуто на мъжката стриптийз група "Chippendales". Осем от момчетата, които бяха дошли в България, "подпалиха" сцената с танци и различните си роли на пожарникари, полицаи, строители, фермери, танцьори...

Снимка 284640

Източник: Moko

Игра с публиката пък бе най-горещият момент на вечерта. Три дами, избрани на случаен принцип, имаха за задача да танцуват в скута на двама от мускулестите мачовци, а трета показа как се слага презерватив върху... банан.

Четвърта щастливка също се озова на сцената и танцува с един от "Chippendales". Нивото на адреналина се покачи, когато на сцената бе изнесено и легло, а танцьор и фенка се оказаха един до друг за секунди.

Снимка 284639

Източник: Moko

Някои щастливки си тръгнаха и с подарък - разкъсан мъжки потник. Докато танцуваха, за секунди, момчетата на няколко пъти разкъсваха потниците си и ги хвърляха към дамите, като най-ловките успяваха да се доберат до така желаната вещ.

Снимка 284396

Източник: Lifestyle.bg

След края на шоуто, което бе около час и половина, едни от най-запалените фенки на "горещите" мачовци си направиха и снимка. За един фотос с момчетата от "Chippendales" дамите броиха по 20 лв.

Джоуи Пена от "Chippendales": Моя фенка и майка й ме поканиха в дома си

Джоуи Пена от "Chippendales": Моя фенка и майка й ме поканиха в дома си

"Горещото" шоу вдига женския адреналин до... червено

Снимка 284638

Източник: Moko