Спазването на хранителен режим през лятото не е никак трудно. През този сезон апетитът е понижен и всеки човек може да се възползва, за да свали няколко килограма. Вижте как:

Първи ден

Закуската ви трябва да се състои от филийка от пълнозърнест хляб, намазана с фъстъчено масло, чаша кафе . Ако сте алергични към фъстъченото масло, можете да го замените със соево масло или масло от тиква. Към закуската може да включите половин грейпфрут, чаша кафе, но без захар, сметана или подсладители към него. Кафето подтиска апетита ви. Вместо кафе може да изпиете чаша зелен чай.

Обядът ви включва: ½ купичка риба тон, филийка пълнозърнест хляб, чаша чай или кафе.

За вечеря може да хапнете пържолка чисто месо- пилешко, свинско или телешко, малко сварен зелен боб, половин банан, 1 малка ябълка.

Втори ден

Закуската е от 1 твърдо сварено яйце, половин банан, филийка пълнозърнест хляб.

Обядът ви трябва да включва парче сирене, 1 твърдо сварено яйце и няколко солени бисквити.

За вечеря може да се възнаградите с две тънки наденички, моркови, половин банан. Може да си позовлите и малко сладолед за десерт.

Трети ден

За закуска може да си хапнете: чаша кафе или чай, 5 солени бисквити, сирене и една малка ябълка.

Обядът ви трябва да се състои от 1 твърдо сварено яйце и филийка пълнозърнест хляб. Ако ви е омръзнало от сварените яйца може да го замените с чаша прясно мляко и две резенчета бекон или пилешко крилце.

Вечерята е от 1/2 купичка риба тон, половин банан и малко сладолед.

Ако не успеете да постигнете желаните резултати, може да направите почивка и отново да повторите диетата. Докато я изпълнявате не трябва да се натоварвате физически, тъй като диетата е доста бедна на калории и това ще ви изтощи. Разходката е достатъчна.