Виктор Христов и Виктория Петрова спечелиха конкурса Best Erotic Model 2016. Победителката спечели ваучер на стойност 10 000 лева от болница Skin systems за силиконов бюст.

Тя е на 20 години и има фризьорски салон. "Наградата е основното, което ме мотивира да участвам в конкурса. Не съм предполагала, че ще спечеля. Надявам се титлата да ми донесе нови възможни за професионалното ми развитие", казва в ефира на VOX победителката Виктория Петрова.

Снимка 268442

29-годишният Виктор Христов пък получи приза при мъжете, които общо бяха седем. Отличеният е от Кюстендил и е полицай, по-точно работи в Жандармерията.

Снимка 268443

Той освен че се изявява като модел, е още каскадьор и личен инструктор, треньор е по бойни спортове. "Не се чувствам ощетен откъм наградата за силикон, тъй като се чувствам добре в тялото си и нямам нужда от никакви операции.

Иначе се надявах да спечеля, но не бях сигурен. Имам опит в конкурсите, иначе работя като полицай. Моделството ми е като хоби, тъй като от него не може да се печели достатъчно в България", споделя в предаването "Famous VOX" победителят в конкурса Виктор Христов.

Снимка 268441

Най-добър фотомодел е Анна Райнова, която спечели фотосесия за списание NUDE. Конкурсът премина в три части, като момчетата и момичетата показаха разнообразни таланти на сцената на The Cotton Club.