"Имам си най-якият (и в двата смисъла) коафьор!" - похвали се поп певицата Ирра във Фейсбук днес. Става въпрос за Станимир Барутчиев - стилистът, който се грижи за косата на русата прелест.

Всъщност странната прическа на Ирра не е за "ежедневна употреба". Снощи тя беше специален гост на "Мис Свят България". Красивата надпревара се проведе в столичния клуб "Ялта".

Мераклийки за титлата са професионална тенисистка с афинитет към политическите науки, бивша състезателка в Националния ни отбор по художествена гимнастика и вишистка в специалност „Съдебни експертизи”.

Снимка 241874

Общо 18 хубавици се стремят към короната и всички те имат разнородни интереси и хобита. Сред тях попада и Николета Тодорова, която ще видим отново още тази есен, когато ще плете интриги в „София ден и нощ”.

Претендентките ще се представят в два тура - в официалните тоалети на „Брайдал Хаус” и Валерия Карло, както и по бански костюми. Те ще преминат под зорките погледи на модния корифей проф.

Любомир Стойков, Ивета Григорова - собственик на модна агенция "Ивет Фешшън" и прекрасната тв водеща и екс депутатка Юлиана Дончева.

Сред най-новите попълнения на журито ще се разпише и скулпторът Валентин Старчев. Своята дума че ще присъстват са дали още и Волен и Валери Сидерови.

За първа година сред организаторите на конкурса срещаме името и на Венета Кръстева - "Мис Свят България 2015". Специални гости, освен гласовитата Ирра, ще са още групата Ice Cream, както и бързо набиращата популярност смуут джаз група Global Society. Водещи на спектакъла ще бъдат Габриела Василева и Теодор Тодоров.