Един от първите хитови и абсолютно зарибяващи оригинални продукции на НВО беше вампирският сериал True Blood. Създаден от Алън Бол по романите на Шарлийн Харис, той беше гореща смесица от вампирска драма, любовни истории, фентъзи и много секс.

Александър Скарсгаард в "Истинска кръв"

Източник: НВО

Александър Скарсгаард в "Истинска кръв"

И ето че Variety ни съобщават, че каналът подготвя нов "Истниска кръв", като изпълнителен продуцент отново ще бъде Алън Бол. Не се знаят подробности нито за сюжета, нито за актьорите, които ще се включат. Доколкото става ясно от Variety никой от оригиналния актьорски състав няма да участва.

Явно последното е така, защото Ана Пакуин, които изпълняваше една от главните роли в първия "Истинска кръв" - на сервитьорката Суки, която се остави да бъде съблазнена от вампирския чар, изрази учудването си в Twitter. "За първи път чувам да това," коментира тя материал в The Hollywood Reporter.

Ана Пакуин и Стивън Мойър в кадър от сериала

Източник: НВО

Ана Пакуин и Стивън Мойър в кадър от сериала

Още по-интересно се оказа, че и авторката на романите The Southern Vampire Mysteries Харис също научава от медиите за бъдещия сериал по книгите й. Докато чакаме да научим повече, оригиналните седем сезона на True Blood са налични за гледане в HBO GO.