Сигурни сме, че няма фен на баскетбола, който да не следи с интерес всеки епизод на The Last Dance - документалния филм за последния сезон на Майкъл Джордан с екипа на Чикаго Булс.

The Last Dance, Майкъл Джордан и имал ли е проблеми с хазарта и залагането

Имал ли проблеми с хазарта Майкъл Джордан

Въздушния и състезателният му дух са ненадминати

Все пак, говорим за най-добрия играч в историята на този спорт, за когото се знае доста, но въпреки това има и много неизвестни.

Оказва се, че и 27-годишната дъщеря на Майкъл - Джасмин Джордан, също следи с интерес The Last Dance. В интервю за Associated Press тя признава, че гледа документалния филм за баща си повече като негов фен, отколкото като близък човек и член на семейството му.

Джасмин признава, че тя и братята ѝ постоянно пишат на баща им с въпроси около епизодите на The Last Dance. Дори определя тези действия като тормоз.

Дъщерята на Майъкъл Джордан признава, че през годините е чувала много от историите, за които се разказва в документалния филм, но въпреки това звъни и пише на баща си, за да се увери, че когато ѝ ги е разказвал, не е преувеличавал.

Джасмин казва, че докато е растяла, не си е давала сметка кой точно е баща ѝ, защото е била малка и не е осъзнавала. Признава, че един път дори е написала името му в Google, за да види защо е толкова важен и известен.

The Last Dance, Майкъл Джордан, Джейсън Хехир и защо документалният филм не е сниман в къщата му

Защо Майкъл Джордан не иска да го снимат в къщата му

Въздушния знае как да запази личното си пространство

"Мислех си: защо всички са толкова заинтригувани от теб, ти си просто татко, не си толкова готин."

В момента Джасмин казва, че Майкъл Джордан е прекрасен дядо и държи всеки ден чрез видео връзка да поздравява сина малкия ѝ син.