Колкото и да не ни се иска, всяко хубаво нещо си има и своя край, дори и The Last Dance - от документалния филм за последния сезон на Майкъл Джордан с екипа на Чикаго Булс останаха за излъчване само последните два епизода.

The Last Dance, Майкъл Джордан и имал ли е проблеми с хазарта и залагането

Имал ли проблеми с хазарта Майкъл Джордан

Въздушния и състезателният му дух са ненадминати

От видяното до момента научихме много нови и все интересни подробности - както за самия Джордан, така и за някои от съотборниците му (най-вече за Скоти Пипън и Денис Родман). На всичкото отгоре, засегнатата във филма информация получи и нов коментар от самия Въздушен, който говори за тогавашните действия от дистанцията на изминалото време.

И всичко това - докато си седи удобно на диванче. И въпреки че всички си мислехме, че то се намира някъде в неговата къща, оказва се, че това съвсем не е така.

Всъщност Джордан е интервюиран от режисьора Джейсън Хехир и екипа му в три различни къщи, като нито една не е била негова.

Пред Insider Хехир казва, че легендарният баскетболист е отказал да бъде сниман в собствения му дом. Причината, поне според режисьора, е, че Джордан иска да запази определени аспекти от личния си живот само за себе си. Затова и екипът е трябвало да наеме три къщи, в които да заснеме нужните му кадри. 

Джейсън Хехир казва, че е търсил къща, в която според него Майкъл Джордан би живял. Той е имал привилегията да знае как изглежда дома на Въздушния и затова се е опитал поне малко да се доближи до него.

Денис Родман, The Last Dance и 48-часовата луда ваканция на баскетболиста

Лудата 48-часова ваканция на Денис Родман

90-те са били славни времена за баскетболиста

Две от къщите са били на хора, близки до продукцията. "Ще се изненадате колко бързо хората отварят вратите си, когато им кажеш: Може ли Майкъл Джордан да дойде в твоята къща, за да бъде интервюиран."