Netflix забави доста трети сезон на Stranger Things, с което опъна нервите на феновете на сериала. Но се надяваме, че е за добро, защото така качеството няма да пострада. Същата е историята и при Game of Thrones.

Stranger Things, Netflix и първи трейлър на третия сезон на сериала

Първи трейлър на трети сезон на Stranger Things

Всички стари герои са налице

Вече видяхме първия трейлър на трети сезон, a от него разбрахме, че действието ще се развива през лятото на 1985 г. Всички любими герои са налице, както и лятната ваканция, която събира всички на приятни места. Но това, естествено, е много скучно, ето защо в картинката ще се намеси мистериозно слузесто същество. 

А за около седмица, откакто беше пуснат в официалния YouTube канал на Netflix, трeйлърът на Stranger Things записа рекорд. С над 21 милиона гледания се превърна в най-гледания трейлър на Netflix до този момент. Досегашният лидер по този показател беше трейлърът на втория сезон на сериала, който събра 19 милиона

Bird Box, Сандра Бълок, Netflix и какъв рекорд постави филмът в стрийминг платформата

Апокалиптичен филм превъртя Netflix

Bird Box със Сандра Бълок постави рекорд

Сред отличниците се нарежда и Bird Box със Сандра Бълок, който може да се похвали с 18 милиона гледания. Този рекорд пък е красноречив за интереса към третия сезон на Stranger Things и изобщо няма да се изненадаме, ако сезонът постави и рекорд за гледания. 

Трети сезон на Stranger Things е в Netflix от 4 юли