Музикалният ни петък е белязан от ударно дамско участие буквално от всички краища на планетата. Плюс Tricky и Machine Gun Kelly за баланс.

Започваме с дългоочакваното общо парче на Селена Гомес и К-поп фуриите от BlackPink - всъщност много свежа лятна мелодийка с психеделичен клип, който прилича на корейската версия на "Чарли и шоколадовата фабрика".

Продължаваме с още една порция сексапилни дами - британките от Little Mix. Те пък пеят за ваканцията и са русалки, макар мебелите във видеото подозрително да ни напомнят на секс играчки...

Титанът, с който ще преполовим музикалната ни селекция, е Бионсе и епичната "Brown Skin Girl" с участието на дъщеря й Блу Айви. Песента реално започва около 1.20 минута.

Machine Gun Kelly се радва на висока производителност в последните месеци, вероятно вдъхновен до небесата от новото си гадже Мегън Фокс. Ето го в мерцедес и с розова китара.

Приключваме леко нетрадиционно - с новото парче на Трики от предстоящия му да излезе през септември албум Fall To Pieces. Честит петък!