Миналата седмица Руби Роуз изненада не само феновете на "Батуоман", но и всички останали с решението си да се откаже от главната роля в сериала.

Руби Роуз, Batwoman и гневът в социалните мрежи

Руби Роуз, Batwoman и гневът в социалните мрежи

Какво се случва около актрисата и новата ѝ роля, и защо изтри профила си в Twitter

Още повече, че беше обявен и втори сезон, който трябва да видим през 2021 г. Официална причина за отказа не беше посочена, което остави феновете с празни ръце и време да развиват теории.

Руби Роуз дори още повече засили интереса към решението си с публикация в Instagram. Актрисата сподели видео, в което виждаме някои от най-запомнящите се сцени от сезона с нейно участие.

Под него Роуз написа, че благодари на целия екип, замесен в създаването на сериала. Отново припомни, че не е взела решението лесно, но и поясни, че тези, които са наясно с него, знаят добре и причините.

Руби Роуз пише, че за момента предпочита да запази мълчание около мотивите си да напусне "Батуоман".

Според Entertainment Weekly, немалка част от феновете ѝ смятат, че се е отказала заради многото каскади, които ролята изисква, и нараняванията, до които те водят.

Припомняме, че през 2019 г. на Руби Роуз ѝ се наложи да се подложи на спешна операция на гърба, защото заради наранявания по време на каскади е рискувала да остане парализирана. Положението е било наистина сериозно и преди да се оперира е изпитвала хронична болка и дори не е чувствала ръцете си.

Руби Роуз, "Батуоман" и напускането ѝ на сериала

Руби Роуз зарязва "Батуоман"

Какво ще се случи със сериала след това решение на актрисата

Това наистина си е логична причина актьор да се откаже от роля, която по принцип много харесва, защото здравето винаги трябва да е на първо място.