Между 19 и 22 юли се проведе ежегодният Comic-Con в Сан Диего. Това е и главната причина да бъдем засипани от трейлъри на продукции, които очакваме с нетърпение. Не ни мразете, но денят ще бъде точно такъв, а и сме почти сигурни, че ще ви хареса. 

Първият постер на "Аквамен" стана обект на подигравки

Какви подигравки отнесе първият постер на "Аквамен"

Какво не му харесват на Джейсън Момоа

Миналата седмица видяхме първия плакат на "Аквамен" с Джейсън Момоа. Разбрахме и за подигравките, които отнесе. От Warner Bros. бяха обещали, че в събота, 21 юли, ще видим и първия трейлър на филма, и си спазиха срока. 

"Аквамен" ще разкаже необикновената история на Артър Къри (Джейсън Момоа), който от малък разбира, че не е като останалите деца. Той е крал, но отказва да го признае пред себе си. Но ще му се наложи, защото неговият полу-брат Орм (Патрик Уилсън) решава да обяви война на хората. 

Мера (Амбър Хърд) ще го вербува успешно, но въпреки това той няма се възприема като лидер. Дотук  изненади няма, такива липсват и до края на трейлъра. Не сме сигурни дали с този филм DC ще скъсят растоянието до успехите на Marvel, по-скоро ще се опитат. Дали това ще се случи, предстои да разберем. 

"Мега звяр" с Джейсън Стейтъм с първи трейлър

Джейсън Стейтъм ще се бори с "Мега звяр"

Но какъв е той

Компания на Джейсън Момоа ще правят Никол Кидман, Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Долф Лундгрен и други. Режисьор на "Аквамен" е Джеймс Уан - една от причините да имаме добро предчувствие. 

"Аквамен" е по кината от 28 декември